Cooperativa de Bovera

Arrelada a la terra

La Cooperativa del Camp de Bovera, fundada l’any 1950, agrupa un total de 50 productors, entre els quals tots estan certificats amb la segell de la Producció Integrada de Catalunya, i un amb certificació CCPAE ecològica  amb total 1200 hectàrees dedicades al conreu d’olivera Arbequina.

Cultura i tradició oleícola centenària

L’oli d’OLIVA Verge Extra Or del Terme és fruit de l’esforç, de la tradició, de la saviesa de la feina ben feta i de l’estima per la terra que els nostres avantpassats  van crear.

Tot el nostre terme  és de de cultiu de olivera amb arbres mil·lenaris que configuren el peculiar i encisador paisatge de Bovera.

A l’any 1996 amb la construcció del pantà vam assegurar les nostres collita de oliva Arbequina al 100%

Instal·lacions

L’any 2012 ens traslladem a les noves instal·lacions del nou molí, amb més d’espai per millorar la producció i el servei, dels nostres socis i clients.
Iniciem la collita del nostre oli a començaments de novembre i l’acabem a finals de gener; seguint un acurat procés de cultiu i recol·lecció, amb una seleccionada collita, una mòlta diària, el repòs en cups, el filtratge i el posterior embotellament garantint la qualitat i les propietats organolèptiques d’un oli d’oliva d’Arbequina que, com el seu nom indica, és el veritable Or del Terme; que és la nostra marca.